

## SCOTTISH PUBLIC HEALTH ALCOHOL SPECIAL INTEREST GROUP - LEARNING EVENT 5 SEPTEMBER 2019-9.30am-1.30pm The Quaker Meeting House, 7 Victoria St, Edinburgh, EH1 2JL

Programme	
*****Tea and Coffee****	9.30am-10am
Welcome and Introduction to the event- "setting the scene" Chair, Catherine Chiang	10am-10.05am
1. Introduction and update on members' work:	
NHS Health Scotland (Debbie Sigerson)	10.05am-10.15am (10 min)
<ul> <li>NHS Health Scotland – MUP (Mark Robinson and Mairi Watson)</li> </ul>	10.15am-10.35am (20 mins)
Scottish Government (Louise Feenie)	10.35am-10.50am (15 mins)
SHAAP – Update on work (Eric Carlin)	10.50am-11.05am (15 mins)
Questions & Discussion (All)	11.05am-11.15am (10 mins)
*****Break-Tea/ Coffee*****	11.15am-11.30am (15 mins)
2. Roundtable – local problems and activity (All)	11.30am-11.50am (20 mins)
3. Session on alcohol related death	
Experience from NHS GGC (Catherine Chiang)	11.50am-12.05pm (15 min)
AFS Alcohol Related Deaths Toolkit (Simon Jones)	12.05pm-12.25pm (20 min)
SHAAP-Alcohol Related Deaths (Eric Carlin)	12.25pm-12.45pm (20 min)
Discussion (All)	12.45pm-1pm (15 min)
**** Lunch/networking****	1pm-1.30pm (30 min)